Pakhuis Delft
Image default
Kinderen

Een houten herinneringskist kopen

In de webshop van Bijzonderleuk Kindermeubels vind je prachtige houten kindermeubels waarmee je de woon-, speel- of kinderkamer kunt inrichten. Er is een breed assortiment aan meubels verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een tafeltje, krukjes, een bank en een houten speelgoed- of herinneringskist. De producten zijn ook per set verkrijgbaar, zodat de kinderkamer gelijk compleet is! De kindermeubels worden gemaakt door personen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een sociale werkplaats. Zij krijgen, dankzij de stichting waarmee de webshop samenwerkt, een kans op scholing en extra werkervaring. Plaats je een bestelling in de webshop? Dan maak je dus niet alleen jezelf en je kindje blij, maar ook deze personen van de sociale werkplaats!

Ook bijzondere accessoires vind je in deze webshop

Of je nu op zoek bent naar houten kindermeubels, een speelgoed- of herinneringskist of diverse accessoires waarmee je de kinderkamer af kunt maken: op de site vind je allerlei leuke producten voor de kamer van je kindje. Het onbewerkte hout is te verven in een kleur naar wens en het is zelfs mogelijk om een naam of geboortedatum op de herinneringskist of andere meubels te laten graveren. Op die manier creëer je een persoonlijk item dat een heel leuke toevoeging vormt in de kinderkamer. Daarnaast is de gepersonaliseerde kist een heel leuk verjaardags- of kraamcadeau! Je maakt de ontvanger gegarandeerd blij met een persoonlijk houten kindermeubel van deze webshop.

Maak de speelkamer af met deze meubels

Houten kindermeubels zorgen voor een gezellige sfeer in de woon- of speelkamer en zijn eenvoudig te combineren met de andere meubels. De stoere houten kindermeubels of de houten herinneringskist die je in via www.bijzonderleuk.nl koopt zijn hebben een bijzondere gedachte erachter en zijn maatschappelijk verantwoord. Draag ook een steentje bij aan deze stichting door een bestelling te plaatsen in de webshop en haal bijzonder leuke kindermeubels in huis!