Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Een uniek verlichte kerst met de Twinkly kerstverlichting

Zin om dit jaar tijdens kerst je eigen lichtshow te creëren? Dat kan met de Twinkly app! De Twinkly kerstverlichting is ontworpen met behulp van een slimme technologie. Met behulp van de Twinkly app kan de verlichting worden bediend vanaf je telefoon en kan je zelf beslissen hoe je je kerstverlichting instelt, met behulp van de vele beschikbare patronen. Of wat dacht je van het laten meebewegen van de verlichting op het ritme van de kerstmuziek? Dagelijkse afwisseling tijdens de donkere decemberdagen is gegarandeerd met de Twinkly kerstverlichting met app! Zou jij ook wel een set Twinkly kerstverlichting willen aanschaffen? Kijk dan eens op https://kerstverlichtingbuiten.com/twinkly/ voor verschillende soorten Twinkly kerstverlichting, die jouw kerst gegarandeerd tot een succes maken!

Hoe werkt de Twinkly kerstverlichting met app?

Wanneer je een set Twinkly kerstverlichting hebt aangeschaft en deze hebt opgehangen, kan de gezelligheid beginnen! Eerst dien je eerst de app te downloaden in de Play Store voor Android of de IOS Store. Eenmaal geïnstalleerd, hoef je alleen nog een account aan te maken. Met behulp van je account kan je jouw Twinkly kerstverlichting koppelen met de app. Nadat je account is geactiveerd, dien je verbinding te maken met je Wi-fi netwerk en de bluetooth aan te zetten. Hiervoor dien je het netwerk genaamd ‘Twinkly’ te kiezen. Hierbij staat ook een unieke cijferreeks vermeld die aan jouw kerstverlichting verbonden is. Controleer vervolgens of je verlichting verbonden is met het netwerk, zodat je met de app aan de slag kan.

Wanneer je een 3D animatie wilt maken van je verlichting, dien je eerst een foto van de gehele verlichting te maken. Elk lampje kan hierbij afzonderlijk worden bewerkt, wanneer je een patroon gaat instellen. Tijdens het maken van de foto worden alle patronen en effecten gedownload, zodat je later je eigen persoonlijke sfeer kan gaan ontwikkelen. Uiteindelijk kan je gaan beginnen met het uitzoeken van jouw favoriete effecten. Er zijn vele mogelijkheden voor een unieke lichtshow, bijvoorbeeld door de kleuren aan te passen, te kiezen voor knipperen of juist een rustige overgang tussen de lichtjes, of zelfs je eigen ontwerp te ontwikkelen. Kies bijvoorbeeld voor iedereen in huis een eigen thema en laat de kinderen hun favoriete figuren kiezen. Jong en oud zullen plezier hebben van de Twinkly kerstverlichting met app!

Voordelen Twinkly kerstverlichting

Met Twinkly zal je nooit meer anders willen tijdens de kerstperiode. Eentonige kerstverlichting met dezelfde kleuren is voorgoed verleden tijd met de onbeperkte mogelijkheden voor figuren, thema’s en kleursoorten. De Twinkly kerstverlichting zal nooit vervelen, en is bovendien zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Dus niet alleen jij geniet van de kerstverlichting, maar de buren en voorbijgangers ook!
Je verlichting zal in de positieve zin opvallen, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat in de buurt. Daarnaast is de kerstverlichting op afstand te bedienen, wat ook voordelen met zich meebrengt. Bepaal zelf vanaf je telefoon wanneer je de kerstverlichting aan- of uitzet, waardoor je niet alleen elektriciteitskosten bespaart, maar ook nooit de lampjes onnodig laat branden. Schakel de lampjes bijvoorbeeld uit wanneer je je huis of pand verlaat, of s’avonds laat voor de nacht. Wanneer je onverhoopt toch een keer vergeten bent om de kerstverlichting uit te schakelen, hoef je je geen zorgen meer te maken over lampjes die voor niks branden. Met één druk op de knop van de app schakel je je lampjes uit en is er geen handmatige stekker of schakelaar benodigd.

Bovendien is de Twinkly kerstverlichting gemaakt van LED lampjes. Deze lampjes zijn milieuvriendelijk doordat deze minder stroom verbruiken dan bijvoorbeeld gloeilampjes. Uiteindelijk zal je dus minder geld kwijt zijn aan elektriciteitskosten. Daarnaast worden LED lampjes minder snel heet, waardoor het risico op brandgevaar erg klein is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je de lampjes in de kerstboom wil hangen, of op een andere plek binnenshuis. LED lampjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor je kerstverlichting jarenlang mee zal gaan en goed bestand is tegen slechtere weersomstandigheden. Wanneer het een keer hard regent, stormt of sneeuwt hoef je je dus geen zorgen te maken over de waterdichtheid van de kerstverlichting.

Waar kan de Twinkly kerstverlichting opgehangen worden?

De lampjes kunnen naar eigen smaak op vele plaatsen worden opgehangen. Veel mensen kiezen voor de kerstboom, maar je kunt ook kiezen voor de dakgoot, het balkon of een struik in je tuin. Wanneer er gekozen wordt voor een bepaalde plek in of rondom het huis of pand, is het belangrijk dat de lichtjes goed zichtbaar zijn. Ten eerste omdat deze dan gemakkelijker met de app te bedienen zijn, en daarnaast ook om zoveel mogelijk mensen van jouw kerstverlichting te kunnen laten genieten. De lampjes hangen er tenslotte voor de gezelligheid en sfeer.

Voor iedere gelegenheid een eigen sfeer

Wat de Twinkly kerstverlichting ook uniek maakt, is dat je voor ieder feestje, bezoek of borrel een passende sfeer kan regelen met de app. Ook kan je de genodigden om suggesties vragen, zodat iedereen zijn favoriete kleuren in de kerstverlichting kan terugzien. Of geef je eigen kerstfeestje een thema en maak daar bijpassende figuren bij om geheel in de sfeer te komen. De gasten zullen genieten van de lichtjes en je zal hen zeker inspireren om in de toekomst zelf ook zo’n feestje te organiseren. Ook op rustige avonden kan je de kerstverlichting gerust gebruiken. Verwissel opvallende kleuren eens voor zachtere tinten en geniet van een meer subtiele kerstsfeer, bijvoorbeeld wanneer je ook kaarsen wilt branden en daar bijpassende verlichting bij wilt.

Klaar met je kerstboom? Zo lever je hem in.