Pakhuis Delft
Image default
Beauty en verzorging

Unieke Koreaanse gezichtsverzorging

Koreaanse gezichtsverzorging is wereldbekend voor hun effectiviteit en bijzondere ingrediënten. Wereldwijd worden Koreaanse gezichtsverzorging producten aangeschaft om die perfecte Koreaanse ‘glass skin’ ofwel papierachtige huid, te bereiken. Het doel van Koreaanse gezichtsverzorging is dan ook een goede gezonde huid te krijgen en huidproblemen te voorkomen, in plaats van de huidproblemen op te lossen. Zo is het ten eerste erg belangrijk om je huid altijd goed gebalanceerd en gehydrateerd te houden, ook als je van nature al een wat meer vettigere huid hebt. Ten tweede is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de invloeden van de schadelijke stoffen in de natuur. Een mooie huid hoeft namelijk ook niet verborgen te worden met make-up, je kan juist stralen met je eigen natuurlijke huid!

Koreaanse ingrediënten

Veel Koreaanse gezichtsverzorging gebruiken producten die te vinden zijn in Zuid-Korea zelf. Zoals Ginseng, een soort wortel die alleen in Azië voor komt. Een andere uniek product is Centalla Asiatica, een plant die goed werkt voor een onrustige en gevoelige huid. Deze plant maakt je huid weer rustig en minder rood. Ook wordt er volop gebruik gemaakt van de bekende vakantiebestemming binnen Zuid-Korea, het Zuidelijke eiland Jeju. Veel producten die hier geteeld worden, worden gebruikt in Koreaanse gezichtsverzorging. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de Groene thee, de sinaasappels en het vulkanische klei van Jeju. Jeju is namelijk een vulkaaneiland! Bovendien worden veel producten aangestuurd door dermatologen, waardoor wetenschap vaak op de voorgrond staat.

Masuka Mask

Een webshop die uitgebreid naar deze unieke ingrediënten kijkt en daarop gebaseerd selecteert is Masuka Mask. Een Nederlandse webshop die uitsluitend Koreaanse gezichtsmaskers verkoopt op de Nederlandse markt. Ze hebben verschillende Koreaanse maskers in hun assortiment die allemaal goed zijn voor verschillende huidtypes. De oprichters van de webshop waren zelf zo onder de indruk van de Koreaanse ingrediënten dat ze besloten om alleen het beste van het beste te importeren voor jou en je geliefde.