Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Tijdens en na je zwangerschap

De fijnste verloskundige praktijk Elst staat voor je klaar als je zwanger bent. Voordat je baby ter wereld is gekomen is houdt ze alles van je baby in de gaten. Ze kan bijvoorbeeld in je baarmoeder voelen om de groei van je baby te checken. Je op je gemak stellen is een van de dingen die en verloskundige altijd zal proberen te doen. Als je vragen hebt kan je altijd naar verloskundige praktijk Elst komen om meteen antwoord te krijgen. Tijdens je bevalling zal ze aanwezig zijn en je zoveel mogelijk tips geven. Je kan van te voren de bevalling al een beetje hebben geoefend.

Thuis bevallen

Bij een bevalling thuis wil je je bevalling waarschijnlijk niet zonder verloskundige doen. Je weet misschien niet wanneer je haar moet bellen. Als je van te voren afspreekt wanneer ze komt dan heb je ook meer rust in je hoofd omdat je weet wat je kan verwachten. Het ligt er misschien ook aan binnen welke termijn ze je kan bereiken. Je kan de afspraak maken dat ze naar je toe komt op het moment dat je vliezen breken, maar je kan ook wat langer wachten. Na het breken van je vliezen zal je namelijk niet meteen bevallen. Het hangt af van je verloskundige wat er gebeurt.

Wat we kunnen betekenen voor je

Als verloskundige praktijk Elst kun je aannemen dat we een aantal kwaliteiten hebben. Wij zullen in elke situatie naar je luisteren. Dit kan het geval zijn als u alleen wilt klagen over de zwaarte van de zwangerschap, maar ook als je denkt dat er iets mis is, dan kijken wij voor je. We kunnen ook heel goed met stress omgaan. De bevalling verloopt niet altijd goed en er kan van alles gebeuren. Als we dan in paniek raken, zal het op geen enkele manier nuttig zijn. Dit is de reden dat we getraind zijn om in elke situatie kalm te blijven.