Pakhuis Delft
Image default
Zorg

Kies voor begeleid wonen voor jongeren

Ben je op zoek naar een organisatie die begeleid wonen aanbiedt voor jongeren met een psychische kwetsbaarheid? Bij Leviaan ben je hiervoor aan het juiste adres. Deze organisatie biedt begeleid wonen aan voor jongeren en jongvolwassen die nog niet zelfstandig kunnen wonen.

Samen kijken naar de mogelijke oplossingen

Leviaan biedt een traject voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar aan: Kamers met Kansen. Dit project biedt begeleid wonen aan voor jongeren. Tijdens dit traject profiteer je als cliënt van een persoonlijke aanpak van diverse coaches en professionals. Dit betekent dat je individuele coaching en ondersteuning ontvangt waar dit nodig is. Er wordt gekeken naar jouw doelen en welke stappen je dient te zetten om die te verwezenlijken.

Leer een eigen huishouden te runnen

Begeleid wonen voor jongeren biedt je de ruimte om in een veilige en beschermde omgeving tot jezelf te komen. Wat zijn je persoonlijke doelen? Wat zijn de valkuilen die je tegenkomt? Hoe ziet je droomtoekomst eruit? Met behulp van een coach ga je werken aan deze doelen. Tijdens het begeleid wonen traject van ongeveer twee jaar leer je diverse vaardigheden aan. Zo leer je een eigen huishouden te runnen, te koken en schoon te maken. Verder leer je ook hoe je het best sociale relaties kunt opbouwen én onderhouden. Het doel is dat je binnen twee jaar begeleid wonen voor jongeren alle vaardigheden hebt aangeleerd om op je eigen benen te staan.

Neem contact op met de organisatie

Leviaan werkt samen met jongeren en jongvolwassenen aan een toekomst in een stabiele woonomgeving. Zo wordt er tijdens het traject begeleid wonen voor jongeren individuele trajectbegeleiding aangeboden van een zorg- of hulpverlenende instelling. Ben je benieuwd naar het project Kamers met Kansen? Heb je vragen of wensen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisatie. Zij staan je graag te woord.

https://leviaan.nl/