Pakhuis Delft
Image default
Zorg

Altijd schoon beddengoed dankzij een wasbare onderlegger voor op bed

Niets is zo vervelend als incontinentie wanneer u lekker wilt slapen. Als u ’s nachts urine verliest, loopt u de kans dat u elke ochtend het beddengoed moet verschonen. Dit geldt ook als u bijvoorbeeld een kind heeft dat nog in bed plast. Bespaar uzelf de moeite dankzij de wasbare onderlegger voor op bed die Van Manen Hygiëneproducten aanbiedt. Dankzij deze onderlegger kunt u rustig slapen zonder u zorgen te hoeven maken over eventueel urineverlies. Zo hoeft u niet meer het gehele beddengoed te verschonen, maar enkel de onderlegger. Is er onverhoopt toch een vlek in uw beddengoed gekomen? Maak deze dan snel schoon met de Uri-Go. Dit product brengt u eenvoudig aan op de vlek, waarna deze vanzelf oplost. Deze expert biedt zeer praktische producten aan, waardoor u veel minder ongemak ervaart van incontinentie.

Hoe werken de producten van deze specialist?

De Uri-Go is een spray die u op urinevlekken aanbrengt in bijvoorbeeld beddengoed, tapijt of elders. De spray bevat geen schadelijke stoffen en is biologisch afbreekbaar, dus u hoeft het betreffende oppervlak niet meer uit te spoelen. De vlek lost namelijk vanzelf op. zo heeft u geen last meet van vlekken die geurtjes verspreiden. Ook bieden zij een wasbare onderlegger voor op bed aan in verschillende formaten, waarmee u met een gerust hart kunt slapen. Naast incontinentiemateriaal vindt u bij deze expert ook hygiëneproducten voor onder andere de horeca, tattooshops en voor op reis. Zo bent u altijd voorzien van goed werkende producten die een optimale hygiëne bieden!

Shop incontinentiemateriaal snel online

Heeft u snel incontinentiemateriaal nodig, zoals een wasbare onderlegger voor op bed of de Uri-Go? Dankzij de handige onderleggers van deze expert kunt u rustig genieten van uw welverdiende nachtrust en met de spray is vlekken schoonmaken kinderspel. Bekijk snel het gehele aanbod en plaats een bestelling bij hun webshop!