Pakhuis Delft
Image default
Zorg

Altijd schoon beddengoed dankzij een wasbare onderlegger voor op bed

Niets is zo vervelend als incontinentie wanneer u lekker wilt slapen. Als u ’s nachts urine verliest, loopt u de kans dat u elke ochtend het beddengoed moet verschonen. Dit geldt ook als u bijvoorbeeld een kind heeft dat nog in bed plast. Bespaar uzelf de moeite dankzij de wasbare onderlegger voor op bed die Van Manen Hygiëneproducten aanbiedt. Dankzij deze onderlegger kunt u rustig slapen zonder u zorgen te hoeven maken over eventueel urineverlies. Zo hoeft u niet meer het gehele beddengoed te verschonen, maar enkel de onderlegger. Is er onverhoopt toch een vlek in uw beddengoed gekomen? Maak deze dan snel schoon met de Uri-Go. Dit product brengt u eenvoudig aan op de vlek, waarna deze vanzelf oplost. Deze expert biedt zeer praktische producten aan, waardoor u veel minder ongemak ervaart van incontinentie.

Hoe werken de producten van deze specialist?

De Uri-Go is een spray die u op urinevlekken aanbrengt in bijvoorbeeld beddengoed, tapijt of elders. De spray bevat geen schadelijke stoffen en is biologisch afbreekbaar, dus u hoeft het betreffende oppervlak niet meer uit te spoelen. De vlek lost namelijk vanzelf op. zo heeft u geen last meet van vlekken die geurtjes verspreiden. Ook bieden zij een wasbare onderlegger voor op bed aan in verschillende formaten, waarmee u met een gerust hart kunt slapen. Naast incontinentiemateriaal vindt u bij deze expert ook hygiëneproducten voor onder andere de horeca, tattooshops en voor op reis. Zo bent u altijd voorzien van goed werkende producten die een optimale hygiëne bieden!

Shop incontinentiemateriaal snel online

Heeft u snel incontinentiemateriaal nodig, zoals een wasbare onderlegger voor op bed of de Uri-Go? Dankzij de handige onderleggers van deze expert kunt u rustig genieten van uw welverdiende nachtrust en met de spray is vlekken schoonmaken kinderspel. Bekijk snel het gehele aanbod en plaats een bestelling bij hun webshop!

Gerelateerde artikelen

Werk aan een sterk team met dagbesteding in Zeeland

Zorginstellingen in Groningen uitkiezen voor een ander

Een stralend gebit en de beste mondzorg bij deze specialist in Utrecht