Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Beste pokersets van 2021

Om het geweldige spel poker te kunnen spelen heb je natuurlijk een pokerset nodig met poker chips. Een pokerset is in alle soorten en maten te verkrijgen maar welke pokerset moet je dan kiezen? Luxe pokerset, beginners pokerset, starters pokerset of de professionele pokerset? Het hangt heel erg af van je pokerniveau om te kiezen welk pokerset nou ideaal is voor jou.

Starters pokerset

De naam zegt het al, deze pokerset helpt jou om te starten met pokeren. Alle hulpmiddelen om jou het spelletje te leren kennen zit in deze set. De set bevat 300 poker chips (met waarde opdruk) en 2 decks pokerkaarten. Ook bevat de set een dealer button, small blind button en een big blind button. Dit is bedoeld om jou beter de regels te leren kennen van poker. In de koffer zitten ook de Texas Hold’em pokerregels. Dit is erg handig om de kaartcombinaties uit je hoofd te kennen en het spel steeds beter te beheersen. Je vind deze set vaak terug voor een goede scherpe  prijs.

Beginners pokerset

Snap je de spelregels al en vind je het leuk om te pokeren met je vrienden? Dan is dit waarschijnlijk de pokerset waar jij naar opzoek bent. De pokerkoffer is makkelijk mee te nemen, dit komt vooral omdat de koffer van aluminium is en hierdoor erg stevig is. In deze koffer vind je de spelregels niet meer terug en je ontvangt alleen een dealer button. Het set bestaat uit 300 poker chips (met waarde opdruk), 2 decks spelkaarten en 4 rode transparante dobbelstenen. Alles wat je nodig hebt om een leuk avondje te kaarten met je vrienden en vaak tegen een scherpe prijs!

ABS Cashgame set

Deze pokerset is uitermate geschikt om een avondje lekker te gaan kaarten met vrienden. De kwaliteit is erg hoog en je kunt je eigen homegame organiseren. Deze koffer bevat alleen 500 poker chips. Wanneer je meer benodigdheden in je koffer wil hebben kun je beter gaan voor de ABS Cashgame set compleet. Deze pokerset bevat namelijk een dealer button, twee all-in buttons, een cut card, twee professionele decks pokerkaarten (1 rood, 1 blauw) 500 poker chips. Een erg luxe pokerset dus! De poker chips bevatten ook waarde opdruk, waardoor het spelletje iets vlotter kan lopen.

Wanneer je er ook graag een pokermat bij wilt hebben, kun je het best gaan voor de ABS cashgame set weekend. Dit is dezelfde pokerset als de ABS cashgame set compleet + de pokermat.

Monte Carlo cashgame set

Ook deze “algemene” set bestaat weer uit 3 verschillende sets. Het heeft hetzelfde principe als de ABS Cashgame set alleen en is de kwaliteit net allemaal iets beter. Dus je hebt nu weer de; Monte Carlo Cashgame set, de Monte Carlo Cashgame set compleet en de Monte Carlo Cashgame set weekend. Zelfde principes, betere kwaliteit. Vanaf de Monte Carlo Cashgame bestaat de pokerset eer uit; een dealer button, twee all-in buttons, een cut card, twee professionele decks pokerkaarten (1 rood, 1 blauw) 500 poker chips.

Wanneer je het beste van het beste wil hebben kun je van deze varianten ook nog de ONK versie kopen. Het bevat dezelfde spullen alleen een betere kwaliteit.