Pakhuis Delft
Image default
Zorg

Zorginstellingen in Groningen uitkiezen voor een ander

U zoekt naar zorginstellingen in Groningen en het moment dat u moet besluiten dat u niet langer zelf voor een geliefde kan zorgen is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt hierdoor schuldgevoelens ervaren, maar ook erg bezorgd zijn om het wel en wee van de persoon in kwestie. Er zijn veel verschillende zorginstellingen in Groningen waar uw geliefde terecht zou kunnen. Het woonlandschap van De Leyhoeve maakt de keuze echter een stuk gemakkelijker.

Een plek waar uw geliefde zich thuis kan voelen

In deze prachtige zorginstelling in Groningen is het bijna onmogelijk voor de bewoners om zich eenzaam te voelen. Alle gemeenschappelijke vertrekken zijn zeer smaakvol ingericht met het idee een woonkamer gevoel te creëren voor de bewoners. Er worden ook veel gezamenlijke activiteiten gepland, zowel voor als door bewoners. Bewoners kunnen zich indien gewenst aanmelden voor verschillende clubs waar wekelijkse bijeenkomsten voor worden georganiseerd. Ook voor de bewoners die graag op zichzelf zijn, is dit de perfecte plek. Alle bewoners hebben namelijk hun eigen kamer die in te richten is naar eigen smaak.

Goede zorg en hotel-waardige service

Afhankelijk van de hulpbehoevendheid van uw geliefde heeft u de keuze uit verschillende woonopties. Voor minimale zorg kunt u bijvoorbeeld kiezen voor één van de luxe zelfstandige appartementen. Zo kunt uw geliefde zelfstandig wonen, met een optie om thuiszorg in te schakelen wanneer nodig. Als er permanent dan wel tijdelijk intensievere zorg vereist is, zijn er ook nog respectievelijk de Zorgsuites en de Zorghotel Suites beschikbaar. Hier kunt u voor kiezen als het om een dementerend persoon gaat, of iemand met een lichamelijke beperking. Tot slot is er ook een optie voor intramurale zorg. Naast de goede zorg biedt deze prachtige zorginstelling in Groningen ook luxe diensten aan. Zo valt roomservice bijvoorbeeld onder de mogelijkheden. Het complex beschikt ook nog over verschillende horecagelegenheden, een zwembad met wellness aspecten en een Fitnessruimte.

https://www.leyhoeve.nl/