Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Een training voor meer zelfvertrouwen in het prachtige Twente

Wil je een training volgen voor meer zelfvertrouwen? Heb je weinig eigenwaarde en vind je het lastig om te zien wat je sterke en zwakkere punten zijn? Heb je er geen problemen mee om jezelf weg te cijferen voor anderen, maar vind je het moeilijk om ruimte en tijd voor jezelf te nemen? Heb je vaak een gestrest gevoel en verlang je naar meer innerlijke rust? In dat geval kan het volgen van een persoonlijk coachingstraject helpen. Tijdens dergelijke sessies leer je jezelf goed kennen en doe je meer zelfvertrouwen op. Bij BeeBlij in Oldenzaal, Twente, ben je van harte welkom om een training voor meer zelfvertrouwen te volgen. Zo leer je jezelf écht te accepteren zoals je bent.

Volg sessies op maat voor zelfacceptatie

BeeBlij is een praktijk waar je sessies op maat volgt. Deze eenmanszaak zorgt voor intuïtieve trainingen die jou helpen om je sterke en zwakkere punten te ontdekken. In verschillende intensieve gesprekken en tijdens diverse oefeningen leer je hoe je jezelf meer ruimte geeft in de omgang met anderen en met jezelf. Daarnaast krijg je tools aangereikt die je helpen in het dagelijks leven, zodat je meer rust ervaart in de dagelijkse beslommering. Tijdens deze training voor meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie in Twente leer je lessen waar je de rest van je leven van profiteert. Maak kennis met de coach van BeeBlij en wie weet start je binnenkort wel met jouw persoonlijke traject!

Maak een afspraak voor een intakegesprek bij deze praktijk

Heb je interesse in het volgen van een training voor meer zelfvertrouwen bij BeeBlij in Oldenzaal, Twente? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Zo weet je direct of de samenwerking goed voelt en of de coachingsstijl bij je past. Daarnaast ben je van harte welkom om contact met de coach op te nemen. Voelt het voor beide goed? Dan plan je snel je vervolgafspraken in.

https://www.beeblij.nl/