Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Prefab woningbouw is hét antwoord op de vraag naar mantelzorgwoningen

In de huidige tijd is er steeds meer vraag naar mantelzorgwoningen. Er zijn steeds meer (oudere) mensen die hulpbehoevend zijn, maar daardoor is er steeds minder plek in de bestaande instellingen. Er wordt in deze situaties vaak een beroep gedaan op de naaste omgeving. Helaas is het niet altijd mogelijk of wenselijk om iemand volledig in het huishouden op te nemen. Wanneer dit een vraagstuk is dat bij u speelt, is het het overwegen waard om te kijken naar een mantelzorgwoning. Deze zijn door middel van prefab woningbouw sneller en efficiënter te realiseren. De specialisten van Prefab B.V. denken graag met u mee over de mogelijkheden van een prefab houtskelet om een mantelzorgwoning bij u in Lelystad te realiseren.

Er wordt voor u aan alles gedacht

Wanneer er aanleiding is om een mantelzorgwoning in de vorm van prefab woningbouw te overwegen, betekent dit vaak dat u al veel zorgen aan uw hoofd heeft. Daarom denken de specialisten van dit bedrijf graag met u mee over de mogelijkheden. Het is namelijk ook logisch dat u geen permanente toevoeging aan uw woning of kavel wilt doen. Daardoor is een mantelzorgwoning op basis van een prefab houtskelet van dit bedrijf nabij Lelystad ideaal. Deze is namelijk relatief eenvoudig bij u te plaatsen, maar mocht het niet meer nodig zijn, kan deze ook weer worden opgehaald. De indeling van de standaard mantelzorgwoning is volledig rolstoeltoegankelijk waardoor deze in vele situaties alles biedt wat nodig is. Het bedrijf heeft een basisconcept voor deze vorm van prefab woningbouw, maar er kan zeker rekening gehouden worden met uw wensen of die van uw naaste.

Maak mantelzorg voor uzelf makkelijker

Mantelzorg in zichzelf neemt al ontzettend veel tijd in beslag, ook als het aankomt op reistijd. Hoe fijn is het als u deze tijd kunt besteden aan uw naaste in plaats van in de auto? Met een mantelzorgwoning die door ons vanuit een prefab houtskelet wordt vormgegeven en geplaatst wordt in uw tuin in Lelystad, hoeft u niet meer de auto in om zorg te verlenen. Echter houdt u wel de scheiding tussen uw privéleven en dat van uw naaste. Laat u informeren over de mogelijkheden van prefab woningbouw in dit geheel.