Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Laagdrempelige financiële zorg ontvangen met bewindvoering nabij Alkmaar

Zit u diep in de schulden en bent u de grip op uw financiën kwijt? Bent u of kent u iemand die (tijdelijk) niet de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar geldzaken? Schakel dan een bedrijf in met de specialisatie in bewindvoering in de omgeving van Alkmaar. Aangenaam Bewind uit Warmenhuizen helpt u met alle bewindvoeringswerkzaamheden die u nodig heeft. De medewerkers van dit bedrijf kunnen u helpen met de afhandeling van de post, de betaling van de vaste lasten én ze zijn het contactpunt voor andere instanties als de gemeente. Als u in de schulden zit, kunnen uw schuldeisers en deurwaarders ook bij dit bedrijf terecht. Ze kunnen u bovendien advies geven over de financiële beslissingen die u moet maken.

Specialist in maatwerk

U kunt de medewerkers van dit bedrijf uit Warmenhuizen inschakelen als bewindvoerder voor ouderen of cliënten uit zorginstellingen. Als u deze medewerkers wilt inschakelen als eerste bewindvoerder, dient u dit te doen via de kantonrechter. Heeft deze rechter Aangenaam Bewind als zodanig benoemd, dan kunt u alle financiële zaken van uw cliënt aan hen uit handen geven. Ze behartigen tijdens de bewindvoering rondom Alkmaar de belangen van uw cliënt op een discrete, doortastende en deskundige manier. Als u dit bedrijf inhuurt als tweede bewindvoerder blijft u zelf juridisch onafhankelijk en verantwoordelijk voor uw geldzaken, maar kunt u de hulp van de medewerkers inschakelen als u advies nodig heeft. Ook als u door omstandigheden zelf geen financiële beslissingen kan maken, staan ze voor u klaar.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Het inschakelen van bewindvoering in de omgeving van Alkmaar is niet niets. Men begrijpt goed dat u hier goed over wilt nadenken en extra informatie wilt inwinnen. Doe dit door kosteloos kennis te maken met de medewerkers van Aangenaam Bewind via een intakegesprek waarin ze u alle diensten uitleggen. Maak een afspraak via de contactgegevens op hun website.