Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Het verkopen van een huis in Delft kan tegenwoordig op meerdere manieren

Als u in Delft woont en uw huis wilt verkopen, zult u denken nou dan huur ik een makelaar in die de woning op Funda zet. En dat is op zich een prima gedachte! Maar er is in de vastgoedwereld van Nederland veel wat u niet weet. Delft is namelijk een stad met huizenprijzen die erg groeien en daarnaast erg in trek zijn bij beleggers, opkopers en investeerders.

 

De voordelen en nadelen van Funda versus de offmarket markt

En dit soort bedrijven of gevorderde particulieren die hiermee bezig zijn, zullen niet zo snel een huis op Funda kopen. Want dan moeten ze tussen de honderden gegadigden ertussenuit springen. En ondanks dat u wellicht meer biedt, zal de belegger niet altijd de tijd nemen om hierop te wachten. Althans indien er natuurlijk een alternatief is voor hen. En die zijn er momenteel nog. Het kan zomaar zijn dat u de professionele markt uit het zicht houdt. In de offmarket markt worden huizen voor net zo goede prijzen verkocht aan heel andere partijen. Zowel makelaars die ook zelf huizen opkopen alsmede de investeerders/beleggers/renovatiespecialisten die geen tijd hebben en snel willen doorpakken.

De website die dit mogelijk maakt

Huisverkopenaanmakelaar.nl is een website die alles bijeen brengt. De centrale plek om erachter te komen wat u onder uw kont heeft. Want mogelijk heeft u een goede overwaarde en door een vrijblijvend bod aan te vragen, weet u vandaag nog exact waar u met echte zekerheid op kunt rekenen.

 

https://huisverkopenaanmakelaar.nl/huis-verkopen-delft/