Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Het voordeel van bureaukalenders

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken voor het onthouden van al je belangrijke momenten en afspraken? Of wil je een ander hiermee tot steun zijn? Heb je dan al eens een bureaukalender overwogen? Naast die waardevolle geheugensteun, is dit ook nog een ware eyecatcher op je bureau! Of op die van iemand anders. Met de feestdagen voor de deur is dit een top idee voor een origineel relatiegeschenk. Ben je nog op zoek naar reclamemogelijkheden? Daar leent een bureaukalender zich ook prima voor uit. Met een gepersonaliseerde bureaukalender kun je alle kanten uit.

Bureaukalenders laten drukken

Je kunt kalenders bestellen in allerlei varianten. Denk bijvoorbeeld aan een bureaukalender in de vorm van een 4-zijdige toren. Ze zijn ook verkrijgbaar in driehoekvorm, zowel staand als liggend. Ook interessant om te vermelden is dat er zowel luxere varianten zijn als budgetkalender uitvoeringen. Ze zijn verkrijgbaar in A5 formaat, maar ook kleinere formaten vallen onder de mogelijkheden. Je kunt op beide zijden van iedere bureaukalender reclame laten drukken, zodat deze zichtbaar is op zowel de voor- als de achterkant. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je vrolijkste foto op beide kanten prominent te laten shinen! Of wellicht de grappigste? Of misschien die ene catchy slogan? It’s all up to you!

Kalenders bestellen

Vind jij een gepersonaliseerde bureaukalender ook zo leuk? Of handig? Zoek je nog een ludieke manier voor reclame? Maak dan gebruik van de optie om bureaukalenders te laten drukken. Met de online editor op de website is jouw kalender eenvoudig te ontwerpen met eigen foto’s, logo, tekst of reclame. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en prijzen. Een offerte wordt op maat gemaakt en is een handomdraai gerealiseerd. Ze zijn vanaf 25 stuks al bestel- en leverbaar. Kijk wat jouw wensen zijn en wat de mogelijkheden hierin zijn. Je kunt kalenders laten bedrukken met een gratis proefdruk en een gratis sample aanvragen. Met relatief kleine stappen pluk je grote voordelen in het vergroten van jouw zichtbaarheid.

Nog een leuk voordeel van het gebruik van bureaukalenders

Door dingen op te schrijven denk je beter na over de besluiten die je neemt en welk effect dit op je heeft. Het schrijven met de hand activeert andere delen van onze hersenen dan wanneer je typt en het geeft je gedachten structuur. Nog een van de voordelen die het gebruik van een bureaukalender te bieden heeft!

Ben jij er al uit welk idee jij uit gaat werken? Bureaukalenders drukken was nog nooit zo makkelijk en leuk!