Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Huis verkopen zonder kosten is mogelijk bij beleggingsmakelaar Sons Real Estate

Het verkopen van een huis hoort een feest te zijn. In tegenstelling tot de meeste opkopers van alle soorten woningen, biedt Sons Real Estate een unieke formule aan. Dankzij het opgebouwde klantenbestand van Sons Real Estate, bestaande uit duizenden beleggers, opkopers en andere vastgoedbedrijven, kan Sons Real Estate binnen 1 dag tot een week elk huis verkopen bij de juiste beleggers. Om de hoogste opbrengst te kunnen garanderen, zult u de juiste opkopers moeten vinden. En dat is precies wat bij Sons Real Estate kosteloos, dus volledig gratis kan.

De werkwijze is heel eenvoudig, doch effectief. Na aanmelding van uw huis voor een eventuele verkoop wordt gekeken in het klantenbestand en vervolgens wordt aan passende beleggers het huis aangebodeen. Hierbij heeft de woningeigenaar veel invloed op het proces. Zo kunt u ervoor kiezen om slechts enkele beleggers mee te nemen in de onderhandeling. Toch is het in de praktijk vaak het beste om toch meer opkopers en investeerders erbij te betrekken. Waarom? Meer concurrentie houdt in dat u een hogere garantie heeft dat het huis meer oplevert. Dit, ondanks dat de vastgoed en woning specialisten exact kunnen voorspellen welke belegger het meeste over heeft voor u woning.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen bellen met het centrale nummer van Sons Real Estate. Ook is er de mogelijkheid te whatsappen in de avonduren of in het weekend. Puur om u spoedig te kunnen ontzorgen en te helpen bij het vinden van de juiste bemiddelaar die snel kan schakelen.

X

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/