Pakhuis Delft
Image default
Industrie

Trilmagneten van Tuxel

Met de trilmagneten van Tuxel is het mogelijk om uw eigen trilgoot, trilzeef of trilpijp te maken. Hiermee transporteert u klein materiaal, door middel van sprongetjes, van achteren naar voren. De trilmagneten van dit merk hebben allemaal een maximale gewichtscapaciteit, dus kijk goed naar wat u nodig heeft:

  • LEV1: een gewichtscapaciteit van 1,5 kilo
  • LEV2: een gewichtscapaciteit van 3 kilo
  • LEV3: een gewichtscapaciteit van 7,5 kilo
  • LEV4: een gewichtscapaciteit van 10 kilo

Bij Triltechniekshop.nl kunt u uitstekend terecht om uw gewenste trilmagneten te bestellen, maar ook voor advies staat het team voor u klaar. Bij twijfels over welke bestelling u het best plaatst, neemt u dus gemakkelijk en snel contact op met het bedrijf.

Trilmotoren van uitstekende kwaliteit koopt u bij dit bedrijf

Niet alleen kunt u voor trilmagneten terecht bij dé triltechniekwebshop, maar ook voor tril- en onbalansmotoren. Zo kiest u uit motoren van het merk ItalVibras en ELSTO. Om de juiste motoren van bijvoorbeeld ELSTO te kiezen, moet u rekening houden met een aantal variabelen. Gebruik hiervoor methode één, waarbij u de volledige berekening doet aan de hand van de gegevens die u heeft. Of kiest hiervoor methode twee, waarbij u de benodigde motor in een tabel op de website kunt aflezen. Methode twee is over het algemeen een gemakkelijkere keuze dan methode één. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste ELSTO-motoren, aarzelt u dan niet om Triltechniekshop.nl om hulp te vragen.

Plaats uw bestelling via de webshop

Bekijk zeker eens de webshop en plaats uw bestelling gemakkelijk en snel. U profiteert hier van snelle levertijden en verdere service. Het bedrijf is namelijk al zo’n 40 jaar actief in de triltechniek en weet dus wat u nodig heeft! Mocht u dus, naast trilmotoren en -magneten, meerdere oplossingen voor trillen, transporteren, verdichten en zeven nodig hebben, zit u bij dit bedrijf goed.