Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Koop een betrouwbare occasion bij dit autobedrijf in Houten

U gaat naar Autobedrijf Nieuwenhuijsen in Houten als u een autobedrijf zoekt waar u zowel een occasion kunt kopen, als uw eigen auto kunt verkopen. In het uitgebreide assortiment aan tweedehands auto’s van dit bedrijf vindt u altijd een auto die bij u en uw situatie past. Al hun auto’s zijn in perfecte staat en hun medewerkers staan u altijd te woord als u persoonlijk advies wenst. Het zal u dus niet overkomen dat u bij dit autobedrijf in Houten ontevreden weggaat, óf met een auto, óf met advies. Het is daarnaast mogelijk om uw eigen auto aan dit bedrijf te verkopen. Ze kopen graag auto’s in, die ze na keuring en onderhoud zelf weer kunnen verkopen. U heeft zo bovendien wat extra geld voor uw nieuwe aankoop

Autobanden opslaan

Heeft uw auto aparte autobanden voor de zomer en de winter en heeft u zelf geen plek of zin om ze bij u thuis op te slaan? Dan heeft u bij dit autobedrijf in Houten geluk. Zij bieden optimale bandenservice. Zo kunt u hier terecht voor het uitlijnen van uw banden én ze bieden u bandenopslag aan in hun bandenhotel. Zo heeft u ook meteen een adres voor een professionele bandenwissel. Het uitlijnen van banden is bovendien goed voor uw auto. Uw banden en andere auto-onderdelen slijten minder snel én u rijdt veiliger en comfortabeler.

Reparatie en onderhoud

Ook voor onderhoud aan andere onderdelen dan uw banden kunt u bij dit autobedrijf in Houten terecht. Om een auto in een zo goed mogelijke staat te houden, is het verstandig om periodiek onderhoud te laten uitvoeren door een professionele autogarage. Wilt u een nieuwe apk-keuring of is het tijd voor een grote of een kleine beurt voor uw auto? Bij dit autobedrijf is uw auto in goede handen. Maak een afspraak met behulp van de contactgegevens op hun website.