Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Nieuwe mintaroma’s

Dit jaar zijn er weer veel verschillende nieuwe shisha smaken van veteraanmerken, zoals Fumari en Social Smoke, plus een hele verzameling blends van Starbuzz. De nieuwe jongens zoals Trifecta, Ugly en Nu hebben dit jaar ook verschillende nieuwe smaken gelanceerd. Dus als je het beu bent om hetzelfde te roken, lees dan dit artikel. Vandaag gaan we een aantal nieuwe mintaroma’s bekijken.

 

Starbuzz Sting Mint

Deze krachtige melange van peperpunt in de nieuwe Serpent-collectie van Starbuzz. Hun nieuwste shisha tabak bevindt zich aan de sterkere kant van het rookspectrum, omdat het een nieuwe formule gebruikt, wat leidt tot een robuuster profiel dan normaal. De scherpte pepermuntsmaak slaat aanvankelijk in je gezicht en bezorgt je later in de sessie een koel gevoel.

 

Nirvana Super Shisha – Icy Milk

Als deze smaak nieuw voor je is, geven we je een minuut om je kaak van de grond te rapen. Hij is er, wij probeerden hem en hij is helemaal niet slecht. We weten niet zeker wie om een melksmaak vroeg, maar het is zeker geen mislukking. Onze verwachting was dat de smaak een romige smaak zou hebben, maar de intensiteit van de smaak was beter dan we hadden verwacht met een semi-zoete afdronk. De melksmaak op zichzelf is lekker, maar de munt voegt het ijs toe dat deze blend verbetert.

 

Alchemist Blend KFC – Moonshine Mint

Alchemist is een ander merk dat een nieuwe collectie uitbracht en ze zijn allemaal voorzien van een “Kentucky Fire cured Cut van Tabak”, waardoor het de naam KFC kreeg. Er zit dus geen eten in deze smaak. We hebben de Moonshine Mint geopend zodra deze aankwam en de kracht van de pepermunt met een natuurlijk mintaroma blies ons uit onze sokken. De vuurgeharde tabak voegt een robuust en rokerig profiel toe aan elke blend die sterker wordt zodra je warmte toevoegt met een goede verpakkingsmethode.