Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Op zoek naar een leverancier voor koffie en thee?

Ben je al bekend met Fleur de Café? Dit is een groothandel die van alles verkoopt op het gebied van koffie en thee. Van koffiebonen, espressomachines tot losse thee en servies: je kunt het hier allemaal krijgen. Ideaal dus als je een eigen horecabedrijf hebt. Ook voor particulieren is het mogelijk om producten te bestellen. Zo kun je thuis genieten van het lekkerste kopje koffie of thee.

Assortiment

Heb je een horecabedrijf of heb je een kantoor? Dan weet je als geen ander hoeveel mensen dagelijks koffie en thee drinken. Natuurlijk wil je wel dat je kwalitatief goede koffie en thee serveert. Fleur de Café helpt je hier graag bij. We hebben een ruim assortiment met koffiemachines, koffiebonen, verse thee, servies en ga zo maar door. Je kunt dit allemaal bestellen via onze website, maar het is ook altijd mogelijk om langs te komen in onze showroom. Zo kun je zelf met eigen ogen zien wat we je kunnen bieden.

Koffie en thee in de horeca

Als horecabedrijf wilt je jouw klanten een onvergetelijke beleving meegeven. Dat begrijpen wij volkomen. En daarom denken we graag met je mee hoe je dit het beste kunt bereiken. Allereerst raden we je aan om te investeren in een goede koffiemachine. Fleur de Café is importeur van de beste merken zoals Expobar, BFC en Francino. Ook kun je bij ons terecht voor koffiemolens, afkloplades, tampers en natuurlijk koffiebonen. Maar ook voor de theeliefhebbers hebben we een groot assortiment. Zo kun je bij ons terecht voor de mooiste losse theeën. Deze zijn afkomstig uit de beste theetuinen. Maar ook voor verse ijsthee, koffiebonen, barista-trainingen, theeworkshops, servies, blikken, sloven en lepels ben je bij Fleur de Café aan het juiste adres.

Meer weten?

Denk je dat wij de koffie en thee leverancier zijn waar jij naar op zoek bent? Dan helpen we je graag verder. We geven je graag persoonlijk advies en informatie zodat je zeker weet dat je uiteindelijk een goede keuze maakt.

https://www.fleurdecafe.nl/