Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

De Joyetech e-sigaret

De Joyetech eVic Aio is all-in one e sigaret, de verbeterde versie van de Joyetech Egrip2 met een losse heroplaadbare batterij verkrijgbaar in RVS en Zwart. De Joyetech eVic Aio wordt niet geleverd met een batterij, de batterij die erop pats is de Efest 3000mAh die je op Mr-Joy.nl apart kan bestellen .

Je heb ook de mogelijkheid je Joyetech AIO eVic e-sigaret te pimpen doormiddel van een eenvoudige manier kan je jouw e-sigaret voorzien van je favoriete kleur design. Op Mr-Joy.nl kun je de verschillende kleuren frontje kopen en dieplakken op je Joyetech AIO eVic. Je krijgt standaard een zwarte en witte frontje meegeleverd met je AIO eVic. Verder krijg je ook standaard NotchCoilTM 0.25ohm DL. , BF SS 316-0.5ohm DL., LVC Clapton-1.5ohm MTL, QCS Coil, mondstukje charger en USB kabel. 

Hoe werkt de Joyetech AIO eVic eigenlijk? In vijf makkelijke stappen ben je gereed om voor de eerste keer te dampen met jouw eigen designer AIO eVic e-sigaret.

1)     Maak de Joyetech aan de zijkant open en plaats de losse batterij.

2)     Draai het monstukje los en draai de coil onderaan het mondstukje vast.

3)     Vul het glaasje tot de rand die wordt aangeven met max. u kunt eventueel het glaasje eruit wippen. zodat u deze schoon kunt maken na gebruik.

4)     Klik 5x op de knop en de AIO eVic wordt geactiveerd.

5)     Stel de juiste wattage bij de coil in, houd de Knop ingedrukt en u kunt dampen .