Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Je spullen beter beschermen

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent een maand vol gezelligheid en feest vieren bij vrienden en familie. Ook voor inbrekers is het een maand vol plezier. Omdat veel mensen sinterklaas en kerst bij vrienden en familie vieren, zijn vaak veel huizen leeg. Dit is voor de inbrekers de perfecte tijd om een inbraak te plegen. In de december stijgen het aantal inbraken met z’n 30 procent in grote steden en soms wel een 70% in kleine dorpen. Het is dus belangrijk dat je jouw huis goed beveiligd met bijvoorbeeld een camerainstallatie. In deze blog geven je tips hoe jij je huis optimaal kan beveiligen tegen inbraak.

Een goede manier op je huis te beveiligen is via een alarminstallatie. De installatie is een goede tool om je huis te beveiligen. Het is zeker ook een goed idee om aan te tonen dat je in bezit bent van z’n installatie zodat de inbrekers echt buiten het huis blijven. Het systeem zorgt ook nog eens voor een veilig gevoel omdat het alarmsysteem een afschrikkend effect heeft. 

Een andere tip die zorgen dat jouw bezittingen  bij je blijven of terug komen is door ze te registeren. Vaak vind de politie spullen terug van inbraken. Geregistreerde eigendommen kunnen altijd terug gegeven worden zodra ze terug gevonden worden.

De laatste tip die we je meegeven is licht. Het aandoen van licht doet lijken alsof er mensen thuis zijn. Een inbreker gaat het niet riskeren om in te breken als er mensen thuis zijn. Ook is het goed om licht te installeren rondom de voor- en achterdeur. De inbreker houdt er namelijk niet van om in de spotlight te staan. Het is een relatief kleine investering waar je veel plezier van kan hebben want het beschermd je huis tegen inbrekers. Natuurlijk is het ook heel erg belangrijk om goede sloten te hebben, maar zoveel was je al denk ik.

https://www.groenewegendelft.nl/