Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Minder schade en dus minder kosten

Als je je geld verdient met transporteren weet je als geen ander wat er allemaal bij komt kijken en dat transporteren veel meer inhoud dan alleen van A naar B rijden. Vooral als je internationaal werkt, is transporteren soms een ingewikkelde en dure aangelegenheid. Daarbovenop komt ook nog eens dat de concurrentie gedurende de afgelopen jaren is toegenomen. Denk bijvoorbeeld aan de komst van transporteurs uit het oosten van Europa en het groeiende aantal zelfstandigen dat zijn of haar diensten aanbied.

Juist daarom is het belangrijk om te zorgen dat je als transporteur concurrerend bent: de kosten worden enorm gedrukt door de hoge concurrentie. Zomaar de prijzen verlagen gaat niet: de brandstofkosten en loonkosten staan in de meeste gevallen al vast en zijn bovendien al niet zo hoog voor de gemiddelde transporteur. Daarom doe je er verstandig aan om eens te kijken naar de mogelijkheid om incidentele kosten te drukken.

Het is immers niet geheim dat de transportsector nogal eens een deukje oploopt. Nu hoeft dit niet perse een grote kostenpost te zijn, maar als je de jaren en de ongelukjes bij elkaar optelt loopt het meestal toch vrij snel op. Ook hoeft het maar één keer echt mis te gaan om een grote financiële klap te krijgen.

Om de risico’s op een ongeluk te verkleinen is een camera van  www.vanzwitserland.nl aan te raden. Hiermee is het mogelijk om de achterkant en de dode hoek goed in de gaten te houden. Zo voorkom je dat je geen zicht hebt op wat er achter je gebeurd en vermijd je ongelukken. Achteruitrijcamera’s zijn er in alle soorten en maten. Op vanzwitserland.nl is het tevens mogelijk om advies te krijgen zodat het juiste systeem geïnstalleerd kan worden op het juiste voertuig. Zo neemt de kans op schade af, en minder schade betekent minder kosten!

http://www.vanzwitserland.nl/