Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Slim, zo’n printer

Als productiebedrijf heb je in alle waarschijnlijkheid te maken met het printen van afbeeldingen, patronen, tekst of codes op jouw producten: een product kan immers bijna nooit zonder. Ondanks dat een groot aantal productiebedrijven het printen zelf doet, zijn er ook veel die het uitbesteden of op een ander moment uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan producten die pas in de winkel gelabeld worden, of aan onderdelen die als halffabricaten worden doorgestuurd om ergens anders afgewerkt te worden met print en/of tekst.

Hier is op zich niets mis mee, maar het kan vaak veel efficiënter en effectiever als men het zelf doet. Waar het in het verleden misschien nog een heel karwei was om een aparte productielijn te maken waar het printen plaatsvond, is dit tegenwoordig immers niet meer het geval: zo biedt een continuous inkjet printer voor bedrijven een flexibele, goedkope en allesomvattende oplossing.

De continuous inkjet printers van www.kba-metronic.com bieden bijvoorbeeld een heleboel mogelijkheden: ten eerste zijn ze gemakkelijk te integreren in de bestaande productielijnen, ten tweede beschikken ze over de mogelijkheid om op een groot aantal verschillende ondergronden te printen en ten derde zijn ze ook nog eens heel milieu vriendelijk. Ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden en gaat dit bovendien niet ten kosten van de productie: ze kunnen tijdens het printen gemakkelijk worden bijgevuld en vereisen veel minder onderhoud dan de traditionele bedrijfsprinters en particuliere printers.

Door gebruik te maken van een continuous inkjet printer kan je het voor jezelf een stuk makkelijker maken: doordat je het bijvoorbeeld niet meer hoeft uit te besteden hoef je ook geen rekening te houden met transportkosten en andere bijkomende kosten. Ook weet je met deze printers zeker dat je duurzaam bezig bent wat de meeste klanten als pluspunt zien en bovendien zorgt voor lagere kosten op het gebied van vervuiling. Slim toch, zo’n printer?

http://www.kba-metronic.com/