Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Modern entertainment op uw bootvakantie.

Steeds meer mensen hebben vandaag de dag de beschikking over een boot. In deze berekening zijn echter wel alle soorten boten meegerekend, zoals kleine rubberbootjes, sloepen en jachten. Maar niet elke boot is geschikt om mee op vakantie te gaan en vaak al helemaal niet om mee naar het buitenland te gaan. Maar welke soorten/ typen boten zijn hier dan wel geschikt voor?

De meest geschikte boten om mee op vakantie te gaan naar het buitenland zijn uiteraard jachten. Deze boten bieden namelijk veel comfort, zijn opgewassen tegen een sterke stroming vanwege het vele vermogen aan boord en kunnen, indien u dat graag wilt, nog een kleiner bootje (rubberbootje of spitfire bootje meenemen) door het takelmechanisme op het achterdek. Op een jacht is het uiteraard ook comfortabel leven als u met meerdere mensen besluit om op vakantie te gaan.

Echter is het wel belangrijk om met één aspect enorm veel rekening te houden. Dit aspect is het feit dat u moet beschikken over een Internationaal Vaarbewijs (ICC). Als u hier namelijk niet over beschikt mag u niet over internationale en/of buitenlandse wateren varen. U kunt een Internationaal Vaarbewijs aanvragen, mits u kunt aantonen dat u in bezit bent van een van de volgende documenten: Vaarbewijs 1 (groot of klein) (binnenwateren), Vaarbewijs 2 (groot of klein) (binnenwateren en kustwateren), Certificaat Theoretische Kustwateren (KNWV/ Watersportverbond) (kustwateren), Rijnpatent (binnenwateren en kustwateren) en/of een Groot pleziervaarbewijs. 

Maar als u op vakantie gaat met de boot, dan wilt u natuurlijk wel wat entertainment aan boord hebben. Hoewel de meeste mensen enkele boeken, computerspelletjes (Nintendo DS of PSP) en/of diverse bord-/ kaartspellen, zijn een hoop mensen dat het toch wat moderner en zelfs wat huiselijker zou mogen. Voor deze mensen en voor u is er vandaag de dag een product dat perfect kan voorzien in uw behoefte hieraan. Dit product staat bekend als travel vision r6 flat. Dit is een vlakke en compacte schotelantenne, waarmee u televisiezenders en -programma’s kunt ontvangen uit zowel uw eigen land als elk ander land naar keuze.

Zodoende zorgt dit product ervoordat het vandaag de dag mogelijk om Tv kijken op de boot in het gezelschap van uw vrienden of familie, zelfs in het buitenland.

http://www.deschotelshop.nl