Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Witgoed reparatie Almere met nieuwe modellen

Witgoed reparatie en nieuwe modellen door : Witgoed reparatie Almere

 

Bijvoorbeeld is de kleurtemperatuur van de gloeispiraal ca. 2400 K.

 De meeste straling bij warmtestralers ligt tussen 0,8 en 1,4 um met het maximum bij 1,2 um. Ze worden onder meer in grillapparaten toegepast. Bij ultraviostralers moet juist een hoge kleurtemperatuur worden gekozen. Een normale gloeilamp produceert een verwaarloosbare hoeveelheid ultraviolettestraling volgens wasmachine monteur Almere.

 

Witgoed reparatie Almere met nieuwe modellen:

 

De zon daartegen veel meer. De meeste UV-lampen zijn gasontladingenslampen, die met kwikdamp van hoge druk gevukd zijn. Het zijn dus geen temperatuurstralers . Het UV-aandeel kan wel 10% van de totale stralingsenergie bedragen.

In solariums worden dergelijke uv-stralers toegepast. Het zgn. UV/A zorgt voor directe huidpigmentering.

 

Witgoed reparatie Almere met nieuwe modellen:

 

 

Door het UV/B wordt op indirecte wijze huidpigmentering verkregen. Eerst wordt de huid rood en na enige tijd bruin. UV/C is te energierijk en mag in de straling van solariums niet voorkomen of moet uitgefilterd worden. UV/ straling kan tot netvliesbeschadiging leiden!

 

Witgoed reparatie Almere met nieuwe modellen:

 

 

Kleurweergave 

als wit licht op een ondoorzichtig voorwerp valt wordt een deel van het licht door het oppervlak van het voorwerp gereflecteerd. De rest van de invallende straling wordt door het voorwerp geabsorbeerd en komt niet terug. 

Als het voorwerp wit is geworden wordt het grootste deel van het opvallende licht gereflecteerd en wel van alle golflengten een ongeveer even groot pecentage. Als het voorwerp groen is worden alle