Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

De bekende eLeaf series

De eleaf series zijn een product van leaf Electronics Co., Ltd gevestigd in Shenzhen stad. Eleaf IS een van de wereldberoemde vaping merken die heel goed aanslaat bij haar gebruikers en klanten.

De eLeaf iStick Pico is de nieuwste e-sigaret van de eLeaf iStick serie. Deze e-sigaret mod heeft een losse 18650 batterij die apatrt kan bestellen. De Efest 3000mAh batterij past het beste op deiStick Pico. De eLeaf iStick Pico is voorzien van een variabel voltage, een instelbare temperatuur en verschillende modussen, zoals: VW, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR en Bypass.

De iStick Pico werkt in combinatie met de Melo 3 clearomizer welke een tank inhoud van 2 ml heeft en een dubbele beveiliging om lekkages te voorkomen.

Deze mod word standaard geleverd met een eLeaf EC 0,3 en 0,5 Ohm coil en enkele reserve rubberen ringen. Ook is de 0.15 Ohm coil geschikt voor de Eleaf melo3 clearomizer. Alle accessoiren zoals batterij en de EC coils zijn los verkrijgbaar.

Hoe Werkt de eleaf Pico eigenlijk?

1. Laad de Efest batterij volledig op met zijn eigen oplader.

2. Draai de ronde schrijf van de iStick Pico mod open en plaats hier de Efest batterij.

3. vul de Melo 3 Clearomizer met uw e-liquide, deze wordt aan de zijkant bijgevuld. Draai hierna de clearomizer op de Eleaf Pico.

4.Druk 5x op de vuur-knop om de Eleaf Pico te activeren 5.Stel de temperatuur bij de coil in en druk nu 3x op de vuurknop of op plus-knop

https://www.esigaretervaring.nl