Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Een betere uitstraling dankzij een ooglidcorrectie

Ouder wordende mensen hebben er vaak last van; hangende oogleden. Dit kan heel vervelend zijn. Niet alleen voor uw uiterlijk, maar ook praktisch gezien is het heel onprettig. U ziet er vermoeider uit, het heeft dus effect op uw uitstraling. Maar ook zit u constant tegen uw eigen oogleden aan te kijken en worden uw ogen sneller moe. In veel gevallen is dit een genetisch bepaalde kwestie, dus kunt u er weinig aan doen helaas. Toch zijn er wel oplossingen om dit probleem te verhelpen.

Er bestaan tegenwoordig behandelingen voor deze kwaal. Bijna alle cosmetische klinieken in Nederland bieden ooglidcorrecties aan. Ooglidcorrecties worden relatief vaak uitgevoerd, het is zelfs de op drie na meest voorkomende ingreep in de plastische chirurgie. De operaties duurt ongeveer 30 minuten. Met een ooglidcorrectie wordt het overtollig ooglid verwijderd. Hierna bent u verlost van hangende oogleden. Echter ziet het er na de operatie niet meteen geweldig uit. Dit komt omdat het toch wel een grondige operatie is. De ogen zullen de eerste dagen na de operatie wat opgezwollen en blauw zijn. Dit herstel duurt een paar dagen. Het is dus wel handig om het goed in te plannen wanneer u het laat doen. En van het litteken zal u niet veel last hebben. Deze wordt namelijk op de plaats gemaakt waar het niet te zien is. Daar is over nagedacht.

Na een aantal dagen zult u het voortreffelijke resultaat al zien. Als u meer informatie wilt kunt u even rondkijken op internet bij één van de vele cosmetische klinieken, zoals faceland.nl. Hier kunt u ook een afspraak maken voor een consult van een gespecialiseerde arts. Dan kunt u de ooglidcorrectie prijs bespreken en als u nog vragen heeft kan de arts die allemaal beantwoorden en hopelijk komen jullie dan tot de juiste oplossing!

http://www.faceland.nl